divendres, 9 d’octubre del 2015

WATTPAD

Hey Fantasmittos!!


No sé molt bé si alguns coneixeu aquesta aplicació però és fascinant i us n’he de parlar.
Es tracta de WATTPAD. 
Probablement us soni d’haver escoltat així el nom o d’haver-lo vist a les portades de la saga after, de Anna Todd. Doncs bé, no aneu errats, ella va desenvolupar la seva novel·la en aquest ‘fòrum’ per dir-ho d’alguna manera, i li va anar bé, com sabeu ha publicat tota una saga i a més a més molt venuda i criticada. 



Què es Wattpad?  

Wattpad és un ‘‘fòrum’’ on et crees un compte i, si vols, allà pots penjar-hi la teva pròpia novel·la per capítols. Funciona semblant a l’aplicació instagram. Una vegada creat el teu compte disposes de diversos ‘apartats’, resumint, tens accés a novel·les escrites per autors amateurs, principiants, com tu. Tens la teva pàgina principal on hi surt la teva foto de perfil, el teu mur amb el que hi vulguis posar, i el nombre de seguidors i gent que segueixes. La gent que visita el teu perfil també disposa d’un apartat on poden veure les novel·les que has escrit i les ‘llistes de lectura’ que has creat amb el els llibres que més t’han agradat.







En el meu cas, no he publicat cap novel·la i fins el moment no tinc intenció de fer-ho la veritat. Contràriament n’he llegit moltes i algunes molt ben escrites per gent amb veritable futur. El fet de poder comentar lliurement en els capítols ho fa una experiència única, on a més a més de saber l’opinió en aquell precís instant de la història, rius moltíssims, amb algunes plores, et decepciones, etc.
Per diverses raons ja fa un temps que pràcticament només llegeixo novel·les d’aquesta aplicació, i es que, només en trobo avantatges.

Quins avantatges té? 
 
        -     L’aplicació és gratuïta.
        -     Pots llegir el nombre de novel·les que vulguis de l’estil que més t’agradin (estan classificats).
       -     Pots escriure comentaris dins la novel·la, al costat mateix de la frase que acabes de llegir.
      -       Coneixes a gent encantadora que comparteix els mateixos gustos de lectura que tu i a més a més saps que n’opina sobre aquell llibre que a tu t’ha agradat o potser doncs no t’ha fet el pes...
     -         És universal. Que vol dir això? Doncs que pots llegir novel·les que ha escrit gent francesa, anglesa, alemana, etc. Pots escollir la llengua que més t’agradi i buscar històries conegudes d’aquell gènere però en anglès, per exemple.
   -     Si no ets dels que t’agrada llegir pel mòbil o la tauleta també pots entrar al teu compte des de l’ordinador i disfrutar de tots els continguts en pantalla gran.  


 URL: https://www.wattpad.com/signup?nexturl=https://www.wattpad.com/home

Hahaha sembla que em paguin per promocionar l’aplicació, ja m’agradaria la veritat, però no. Creieu-me quan us dic que val molt la pena provar-la, vaig tenir aquest dilema quan me’n van parlar i sincerament no tinc queixes.




PD:  Us deixo captures de pantalla que he fet des del meu mòbil per què més o menys tingueu una idea més gràfica de com és.




------

PD 2: De veritat que us animo moltíssim a provar-la. Si us creeu un compte i us trobeu perduts, en plan, no se quin llibre escollir o alguna cosa per l'estil, digueu-m'ho als comentaris i us puc recomanar les noveles que més m'han agradat. :)
Per cert, recomació, en castellà n'hi ha moltes més i majoritariament és el que llegeixo.

PD 3: Demà intentaré portar-vos una entrada més com les d'abans, vull dir, més profunda i filosòfica,  especialment per aquells fantasmitos que no es manifesten  jejeje

Ara sí, que passeu un bon cap de setmanaaaa   <3

Petons:*

Giny xx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada