dissabte, 3 d’octubre del 2015

MOTIUS



Sempre he pensat que hi ha d’haver motius per a fer les coses. 
Hi ha d’haver motivacions per proposar-te fer coses. No m’estic referint a un objecte o a quelcom tangible encara que moltes vegades aquest sigui el nostre punt de mira o objectiu. 
Vull anar més enllà. Vull dir que, de vegades les coses que sembla que no tinguem en compte són les que més ens importen. Aquelles ‘coses’ per les quals ens movem, per les quals seguim endavant i no quedem, simplement, estancats.

De vegades ens manquen aquest tipus de coses i realment no tenir una motivació, un objectiu on guiar la teva vida sembla empetir-nos, reduir-nos a res i preguntar-nos cada vegada més... 
Qui sóc? Què hi faig aquí? Amb quin propòsit he estat creat? Cap a on vaig?, etc.

Decidir quelcom no és fàcil, saber-ho tampoc... i doncs? Què és fàcil en aquesta vida?

Doncs amb la més sincera de les meves respostes et diré que res.

Els reptes augmenten a mesura que ens fem grans, la nostra actitud canvia i els nostres propòsits i objectius oscil·len. De vegades fins i tot semblen no tenir rumb. I és que, no tenir un rumb fixa no significa la perdició, significa doncs que potser per arribar al teu destí t’has de desviar tan sols uns centímetres més. Que potser t'impulsen a trobar aquella passió que et mou a fer les coses, quelcom no material que et condueix a ser tu mateix i a ser la millor versió del que tu ets, per allò que has estat creat i per aquell propòsit que has existit, per saber doncs, cap a on vas.



Necessitava dir que no deixeu mai de ser com sou, que potser ni vosaltres mateixos ho sabeu, i és normal no saber-ho penso jo, més aviat és complicat... Encara que us sembli no trobar el vostre rumb fixa, no deixeu d'intentar-ho i d'encarar-vos vosaltres mateixos a un futur on potser el tren que esperàveu no arribarà a la vostra parada, però de ben segur que l'idòni, aquell que ha estat creat especialment per a tu, vindrà a buscar-te.


------
Espero que tingueu un suuuper bon cap de setmana <3
El meu serà d'estudi... TT 
Petons :*


Giny xx

2 comentaris:

  1. Hola Giny,
    És un text molt bonic, i crec que tens tota la raó, a vegades t'has de perdre per llavors poder-te trobar a tu mateix (que filòsofic, no??)) hahahaha.
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hey Ainaa!!
      Mercii jeje, estava inspirada i m'he deixat anar amb allò que m'ha 'sortit de dins' per dir-ho d'alguna manera... hahaha
      Petons :*

      Elimina