dissabte, 26 de setembre del 2015

DISSENYA'L



Mirar al teu voltant i veure que tot segueix, que potser només ets tu qui se sent estancat, encallat sense saber que fer. No saber on anar, que et prepara el destí, un futur millor potser? Segueixes com pots amb els teus, amb aquells que sempre han estat al teu costat, aquells que sense que els hi hagis demanat t’han acompanyat en el teu trajecte, potser només uns mesos, o fins i tot anys. Pots considerar que realment, aquells que estan al teu costat hi són voluntàriament, perquè així ho han volgut.                                                                                                                         
Quan t’adones que una persona no valora el que fas, el que dones per tal de ser-hi, és quan has de deixar-la anar. Quan simplement veus que no reps quelcom gratificant en resposta als esforços o sacrificis fets per aquesta. Un simple moment de reflexió és el que es necessita per seguir endavant, per seguir amb allò que t’espera. 
Per seguir amb el teu camí, disfrutant del present mentre en tinguis, recordant el passat mentre n’hi hagi, i esperant per gaudir d’un futur que tu mateix pots dissenyar.


Giny xx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada